Jdi na obsah Jdi na menu

Založte si elektronický obchod a získejte reklamu za půl milionu

Reklamu v hodnotě 500 000 korun pro váš nový elektronický obchod můžete získat, pokud si na www.estranky.cz založíte nový internetový obchod. Můžete tak učinit do 20. května, poté bude odborná porota vybírat nejlépe zpracované stránky.

Akce je určena pro všechny zákazníky eStránek, kteří si do 20. května 2013 objednají a zaplatí elektronický obchod na www.estranky.cz. Účastníci jsou zařazeni do akce automaticky.

eshop-screen.png

Vybraný zákazník získá reklamu na serveru www.estranky.cz (a dalších webech vydavatelství Sanoma Media Praha) v hodnotě 500 tisíc korun. Tu může využít k propagaci svého nového eshopu.

Zákazníka, který získá uvedené výhody, bude volit odborná porota složená ze zástupců eStránek a firmy Sanoma Media Praha. Porota bude při výběru posuzovat stránky elektronického obchodu podle kvality zpracování, designu, způsobu prezentování sortimentu a přínosu pro návštěvníky stránek a potenciální zákazníky. Vybraný uživatel bude kontaktován e-mailem a jeho jméno bude zveřejněno na www.blog.estranky.cz nejpozději 10.6.2013.

Všem účastníkům přejeme mnoho štěstí! 

Založit eshop »

 

 

Komentáře

  1. David - Eshop v provozu
    25. 3. 2013 23:15

    Už je to asi měsíc (né-li déle), co jsem psal na obchodní oddělení, jestli je možné mi poslat odkaz na již existující a funkční eshop, některého z Vašich zákazníků. Bohužel se do dneška pan Šoc neozval. Mám tedy vycházet z toho, že jste ještě žádný eshop neudali a nebo pan Šoc jen ignoruje zákazníky? :) Ale přeci nebudu zbytečně plnit schránku podpory že...
    Jde mi o to, že nechci eshop na zkoušku na měsíc, který si sám vyladím k obrazu svému, když chci jen vidět, jak to běží, vypadá, jak se to chová... Jinými slovy plnění shopu, který mi nakonec nebude vyhovovat je uznejte ztráta času...
    Díky
    P.S: Mail byl odeslán z cerw13"pečenáč"seznam.cz

  2. David - Re: Eshop v provozu
    26. 3. 2013 14:38

    Asi mi to sežral spam filtr.. Díky

  3. eStránky.cz - Re: Eshop v provozu
    26. 3. 2013 16:13

    Dobry den,

    na Vas email odpovidala kolegyne ze zakaznicke podpory, email byl odeslan 30. ledna v 8:36. Zprava sla na vasi "pečenáčovou" adresu. Zrejme se k Vam ale nase zprava nedostala nejakym nedopatrenim.

    Priklady eshopu jsou napr. tyto:

    http://www.zastavarnabazarmb.estranky.cz/
    http://www.lejka.estranky.cz/
    http://www.darkove-predmety.net/
    http://www.vopalkovaj.estranky.cz/
    http://www.agenturamadami.estranky.cz/

    Takze snad je ted vse v poradku, budeme radi, kdyz nas eshop vyzkousite, objednate a tak :)

    Honza

  4. Denisa - Re: Eshop v provozu
    4. 4. 2013 22:35

    Kdo nezkusí "nevyhraje" :) S estránkami jsem před x lety začínala a neustále mě překvapuje, jak se zlepšují. Eshop se jim moc povedl, s troškou šikovnosti si i naprostý začátečník samouk vyladí vše přesně podle svého :) Doporučuji zkusit - nemusíte si to přece hned "ladit do posledního detailu" - hned zjistíte, jak to tam vše funguje a jestli by Vám to vyhovovalo či ne...

    www.pandory.estranky.cz/eshop

  5. David - 500k
    15. 3. 2013 13:22

    Možná by bylo lepší odměnit 5 lidí po 100 tisících. Pro začínajícího je propagace za 100k dostatečná.. Takhle to akorát nahrává tomu, že když se toho chopí vyčůraný podnikavec, vloží do eshopu třeba 200k a má vystaráno, protože ještě 300 vydělá.. Pokud smýšlím takhle a mám omezený rozpočet, nemá cenu s tím ani začínat.. Stejně to zavání průserem, že to vyhraje zas jen ten, co o nepotřebuje, kdo má peněz dost.. :/ (nebo kamarád?:)

  6. eStránky.cz - Re: 500k
    15. 3. 2013 15:34

    Dobry den,

    to plneni je nefinancniho razu, vybrany provozovatel ziska reklamu v hodnote 500 tisic Kc. Cilem akce je podporit ty obchodniky, kteri si objednaji u nas eshop a ten bude vyladeny po strance obsahu i formy. Zadna vstupni investice neni nutna, krome predplaceni si pronajmu elektronickeho obchodu na eStranky.cz. Sance jsou tedy pro vsechny stejne.

    Urcite budou nasledovat i dalsi podobne akce, kde budeme propagovat nas eshop. Pokud Vy sam provozujete u nas eshop, poslete nam odkaz, radi vas obchod budeme propagovat, pokud pujde o zdarily web.

  7. David - Re: Re: 500k
    15. 3. 2013 15:56

    Jo, umím číst...
    Ano, investice nutná není, ale... Myslím to tak: Pokud si u Vás založím eshop, najmu si pár lidí a vymazlím ho do posledního detailu a vyjde mě to třeba na 200000 tisíc, tak to vyhraju a furt se mi vyplatí do toho ty peníze vložit.. Protože investici 200k otočím na propagaci za 500k.

    Nic si z toho nedělejte, já jsem Hater a jen tak si šťourám ;)

  8. petr2 - Re: Re: Re: 500k
    3. 4. 2013 9:24

    petr> tech 500k je v cenikovych cenach. Cena, za kterou SMP prodava reklamni prostor klientum je mnohem nizsi (o desitky procent - dle pripadu 50-90%).

    Realna cena pro konkretniho majitele eshopu bude jeste mnohem nizsi, pokud vubec nejaka - zalezi na cilovce eshopu a jejiho pruniku s uzivateli webu sanomy.

    S pravdepodobnosti hranicici s jistotou vyherce obdrzi nelukrativni/neprodejne pozice (napr. prave na estrankach), jez budou mit realnou hodnotu (v prinosu pro vyherce - traffic/transakce) v radu jednotek procent.

  9. jana - moja tuzba zarabat
    24. 3. 2013 15:19

    moj sen aby som vihrala us kolko skusam a nigdi som nezarobyla us skusam us nekolko rokov a us ani tomu neverim ale skusam momentalne som na materskej dovolenka aus dufam ze tu najdem to us by som robila

  10. eStránky.cz - Re: moja tuzba zarabat
    25. 3. 2013 16:02

    Pro kazdy sen je treba neco udelat. U nas si staci zalozit eshop na http://www.estranky.cz/eshop a pak se pokusit vyhrat.

    Mnoho stesti!