Jdi na obsah Jdi na menu

Vyhrajte let balónem a další zážitky v hodnotě 20 000 korun

Ke koši se nejprve připevní obří balón, který se pomocí horkého vzduchu začne nafukovat, až v jedné chvíli zdvihne proutěný koš ze země a vydá se na cestu k oblakům.

Obrazek
foto: Andres Cominetti

Jak správně tušíte, jde o soutěž, kde je hlavní výhrou let horkovzdušným balónem (v ceně 6 499 Kč). Ceny do soutěže věnovaly Zážitky.cz, celkem jde o zážitky za 20 tisíc korun.

Obrazek

Co můžete dále vyhrát?

Jak se soutěže zúčastnit?

  1. Soutěž je určena pro všechny uživatele eStránek. Pokud nemáte vlastní stránky na www.estranky.cz, tak si je můžete jednoduše vytvořit během 5 minut. Začněte na http://www.estranky.cz/registrace/.
  2. Odpovězte na soutěžní otázku, vyplňte kontaktní údaje a odešlete níže uvedený formulář. Učinit tak můžete do půlnoci 19. prosince 2010.
  3. Z doručených správných odpovědí bude 20. prosince vylosováno 10 výherců, kteří obdrží uvedené ceny. Hlavní výhra (let balónem) připadne vylosovanému uživateli placeného programu. Výsledky losování a jména výherců budou následně zveřejněny na tomto blogu.

Přejeme vám hodně štěstí :-)

Soutěžní otázka: Kolik komerčních programů eStránky.cz budete moci koupit na celý rok v případě, že oželíte Rallye na vlastní kůži se Zážitky.cz ?
5
7
10

Jméno a příjmení:


E-mailová adresa:

Adresa Vašich estránek (něco.estranky.cz):

www.  .estranky.cz

 

Tým eStránky.cz