Jdi na obsah Jdi na menu

Soutěž o knížku „50 způsobů, jak získat zpětný odkaz“

Pozornějším čtenářům neunikl včerejší článek v příručce o zpětných odkazech. Těm nejpozornějším ani zmíněná knížka „50 odkazů, jak získat zpětný odkaz“ od Michala Kubíčka. A právě tu můžete vyhrát v nové víkendové soutěži.

Celou knížku jsme si u nás, v eStránkách přečetli a myslíme, že může být pro každého z našich uživatelů užitečná. Úvod do zpětných odkazů pro začátečníky, 49 tipů pro získání zpětného odkazu a poslední o offline reklamě, tedy reklamě mimo prostředí internetu.

A právě tato reklama bude i předmětem naší soutěže.

Instrukce k soutěži

V úterý pak všechny fotky zveřejníme ve speciálním fotoalbu na Facebooku a oznámíme 3 nejoriginálnější fotky, které odměníme.

Pokud vás zajímá více informací o knize, můžete se podívat na její oficiální web, kde najdete spoustu uživatelských recenzí a můžete si ji i zakoupit.

 

AKTUALIZOVÁNO 20.11.2013: Pravděpodobně jste měli o víkendu lepší zábavu, než fotit své adresy webů. Poukazy jsme proto dnes rozdali zájemcům, kteří si o ni na našem Facebooku řekli.

 

Komentáře

  1. Michal - Zpětné odkazy
    6. 12. 2013 9:06

    Ptal jsem se vepřů u nás v JZD, prej jsou jim zpětné odkazy úpně jedno. Serou na ně. Já taky.

  2. Petr D. - Re: Zpětné odkazy
    6. 12. 2013 20:23

    Zrovna jsme měli na večeři vynikající vepřové výpečky. Můžeme jen potvrdit. Jejich zájem o zpětné odkazy byl opravdu nulový.

  3. dihikon - Re: Re: Zpětné odkazy
    31. 3. 2014 18:11

    Samé vepře