Jdi na obsah Jdi na menu

Disky a trička znají své majitele. A děkujeme za všechny odpovědi!

Naše poděkování patří v první řadě všem respondentům, kteří vyplnili a odeslali dotazník spokojenosti. Celkem nám došlo více než 5000 odpovědí. A kdo od nás získal dárky?

Dárky byly určeny těm odpovídajícím, jejichž reakce měla pro nás největší přínos. Šlo hlavně o odpovědi, které navrhovaly lepší řešení určitých částí eStránek nebo přicházely s neotřelými nápady, jak naši službu dále vylepšit. Naším společným cílem je přitom to, aby se vám – našim uživatelům lépe, snadněji a rychleji vytvářely webové stránky.

Zpět ale k těm, jejichž odpovědi se nám nejvíce líbily. Celkem 15 respondentů získává flash disk s kapacitou 4 GB:

flash_disky.jpg

Pro dalších 5 odpovídajících máme připraveno tričko s logem eStránek:

Všichni výherci budou osloveni emailem, aby nám poslali adresu, na kterou jim budeme moci zaslat avizovanou výhru. Výhercům gratulujeme a děkujeme všem 5000 respondentům za pomoc! 

 

Komentáře

  1. gerendas - motyli.estranky.cz
    21. 11. 2011 7:38

    Taky jsem vyhrál, mám naprosto parádní tričko ;), ale myslím si, že odpovědi by zveřejňovat neměli. Jde přece o to, aby se zlepšil provoz serveru ne? Ve výsledku bychom měli všichni poznat v čem je změna ;).

  2. Tomáš - pro : coskockami.cz
    25. 10. 2011 18:11

    Já náhodou vyhrál. Moje je hned to první striga.estranky. A reaguju na komentář podemnou : Kdyby tady měly dát odpovědi, to bys četl celou noc. Třeba já napsal hoooodně slov což bylo snad na 1 A4. A co ještě ostatní ...

  3. Coskockami.cz - !
    25. 10. 2011 14:46

    No tak by alespoň mohli dát, jaké odpovědi vyhrály (jako, že to sem napíšou), abychom věděli, jak se máme poučit!!! :-(