Jdi na obsah Jdi na menu

Pokrok nezastavíš aneb co přináší nová verze eStránek

Podívejme se dnes na pár věcí, které přináší inovovaná verze eStránek a které v předchozí verzi nebyly dostupné: hromadné nahrávání fotek, možnost nákupu domény v administraci a rychlé a pohodlné zobrazení kontaktních údajů.
 
Všechny 3 uvedené funkce by měly uživatelům eStránek zpříjemnit vytváření a správu webových stránek. Vezměme to ale pěkně po pořádku.

Fotky ne po jedné, ale všechny najednou

Když jste před rokem vytvářeli fotogalerii, tak jste museli nahrávat fotky po jedné. To nebylo ideální. Nyní máte možnost nahrát více fotek najednou do fotogalerie na eStránkách. Ušetříte tak spoustu času oproti dřívějšímu zdlouhavějšímu nahrávání (nápověda).

admin-foto.png

Je dobré mít své stránky na vlastní doméně

Pokud to myslíte se svou prezentací na internetu vážně, což platí zvlášť v případě, že stránky jsou určené pro podnikání, tak je nezbytnou investicí nákup vlastní domény. Nově si můžete koupit vlastní doménu přímo v Ovládacím centru. Vaše stránky budou dostupné pod vlastní doménou, např. pepovy-rohlicky.cz, navíc emailové adresy budou mít za zavináčem také název domény, např. info@pepovy-rohlicky.cz. Bude tak jednodušší zapamatovat si adresu webových stránek i emailovou adresu (nápověda).

admin-domena.png

Aby vás návštěvníci mohli snadno kontaktovat

Častou chybou na webu bývá fakt, že návštěvníka stránek něco zaujme a chce vědět více. Snaží se provozovatele stránek kontaktovat, jenže na stránkách nenachází email ani telefonní číslo. Je dobré se takové chyby vyvarovat, což u eStránek není žádný problém. Stačí umístit své kontaktní údaje na stránky, což umožňuje nový modul „Kontakt“ (nápověda).

admin-kontakt.png

 

Komentáře

  1. sdhcizova.cz - Jak odstranit statistiku Top List
    21. 3. 2011 13:04

    Mám prosbu, potřeboval bych ze stránek odstranit statistiku návštěvnosti Top List. V nové verzi na to nemůžu přijít. Děkuji za radu
    Milan

  2. hernyweb.estranky.cz - prosba
    28. 2. 2011 14:20

    a pls nemohli by ste tak spravit aby ked som chcel mat na uvodnej stranke vypisane prispevky iba z 1 rubriky, tak aby sa najnovsie zobrazili prve (1.) a nie posledne???