Jdi na obsah Jdi na menu

Platící uživatelé mají 2 nové designy webových stránek

Všichni ti, kdo využívají eStránky jako placenou službu pro provoz svých webových stránek, získávají dnes 2 nové designy pro své stránky. Obě šablony, nazvané Kurýr a Notes, jsou z pohledu návštěvníka stránek přehledné a snadno použitelné.

Pokud využíváte eStránky.cz zdarma, stačí si objednat některý z placených programů s cenou od 420 Kč/rok bez DPH a ihned budete moci využít oba nové designy. První vzhled Kurýr má velice čistý design, zvlášť v bílém provedení:

 

kuryr.jpg

 

Barevnější je pak druhý design s názvem Notes, i tento design však prezentuje všechny uvedené informace přehlednou formou. Oba vzhledy odpovídají posledním trendům v oblasti tvorby webových stránek. Nejdůležitějším parametrem přitom je, jak uživatelsky přívětivé webové stránky jsou. Oba nové vzhledy tento požadavek splňují na 100%.

 

notes.jpg

 

Jak nový vzhled  nastavit?

Přihlásíte se do Ovládacího centra svých stránek. V levém menu zvolíte položku Nastavení, poté najdete pod první záložkou Vzhled odkaz Design. Níže na stránce si pak můžete procházet galerii designů a vybrat vzhled, který bude nejlépe splňovat vaše představy. Nové designy jsou dostupné všem platícím uživatelům eStránek.

 

placene-designy.png

 

 

Náhledy fotografií ze složky Nový vzhled Kurýr

Komentáře

  1. Ondra Švihálek - Pomlázka
    29. 3. 2013 18:48

    tak už mám pomlázku

  2. Lucie - Kurýr
    21. 2. 2013 14:34

    prosím o kontrolu layoutu - kontakt se překrývá s FB
    Děkuji

  3. eStránky.cz - Re: Kurýr
    7. 3. 2013 10:48

    Před 14 dny jsme nahráli úpravu této šablony i pro zobrazeni
    v IE7.