Jdi na obsah Jdi na menu

Katalog vám pomůže najít zajímavé stránky

Co vás zajímá? Tuning Škody 130 R? Nebo co si obleče Lady Gaga na své další vystoupení? Anebo jak přistřihnout vašeho pejska, aby mu to vážně seklo? Máme všechno. V novém katalogu.

V noci ze včerejška na dnešek jsme přesměrovali katalogové odkazy z hlavní stránky eStránek na nový katalog. Cílem katalogu je přehledně uspořádat veškerý obsah, který byl na eStránkách dosud vytvořen. Proč dělat pořádek? Abychom pak lépe našli to, co hledáme a co nás zajímá.

katalog.png

Katalog je jednoduše organizován podle nejčastěji vyhledávaných slov a slovních spojení. Pokud vás žádné téma nezaujalo, tak můžete využít vyhledávací pole, vložit hledanou frázi a zkusit štěstí. Katalog je dostupný přímo z hlavní stránky eStránek, vyhledávácí pole a nejpopulárnější fráze se nacházejí dole uprostřed.

Jak dostat z katalogu maximum? Řekněme, že vás zajímají fotky. Kliknete na heslo „fotky“ a dostanete se na stránku http://katalog.estranky.cz/slovo/fotky. Nejzajímavější stránky uvidíte na prvních místech ve výsledcích vyhledávání označené oranžovým štítkem „Doporučujeme“.

katalog_fotky.png

Pokud vás zajímají fotky ve spojení s dalšími hesly, tak se můžete inspirovat příbuznými slovy, která vám na stránce katalogu nabízíme. Jde o oranžové pole zcela vpravo. Jednodušeji a rychleji tak najdete, co vás skutečně zajímá.

 

Komentáře

    Zatím nebyl vložen žádný komentář