Jdi na obsah Jdi na menu

Doména a email na eStránkách? Zkuste přesměrování emailů.

Pokud máte na eStránkách vlastní doménu a zároveň provozujete u nás emaily, může se vám hodit nová funkce přesměrování emailů.

Přesměrování emailů se bude hodit hlavně těm uživatelům, kteří jsou zvyklí na emailové řešení Seznamu, Centrum.cz, Gmail a další populární emailové služby. Nyní si můžete zjednodušit život a pracovat pouze s vaší oblíbenou emailovou službou. Všechny emaily, které vám přijdou na adresu s vaší doménou, kterou jste si registrovali na eStránkách, přijdou samy za vámi.

email-forward-1.png

Jak přesměrování nastavit?

Přeposílání emailů na vámi zvolenou adresu nastavíte v Ovládacím centru vašich stránek pod položkou menu Nastavení → Rozšířené → Doména. Na této stránce v oddíle „E-mail“ lze nastavit přesměrování pro jednotlivé emailové účty, odkazem „Nastavení“.

email-forward-2.png

V okně s nastavením dané emailové schránky pak stačí pouze zadat adresu elektronické pošty, na kterou se mají zprávy přeposílat. Chcete-li přeposílat zprávy na více emailových účtů, stačí vyplnit do políčka další emailové adresy oddělené čárkou. Většinou půjde o emaily na Seznam.cz, Centrum.cz, Gmailu apod. V zadané schránce se vám pak objeví všechna pošta, která dojde do schránky na vaší vlastní doméně na eStránkách. Nemusíte tak vybírat poštu na více místech, ale pouze na jednom.

 

Komentáře

  1. jana - domov pro opustena zvirata ira o.s.
    8. 7. 2013 21:03

    tento domov pro opustena zvirata jsem zaozil pred ctyrmi lety.zacal jsem s pejskama,ktere jsem dovezl u jinych utulku.a tak to pomalu zacinalo,nekdo vsak sem tam vyhodil pejska z auta a tak me i starostove obce volali kpripadum.nekolikrat se uz stalo ze sem nasel uvazaneho pejska u vrat.po case sem zacal svazet i kone,nejsou to vsak ti kone co by behaly po zavodech a meli umisteni,skokove,nybrz co byly tyrani a zabaveni exekucne,nekteri uz se jim nemohli zkratka venovat tak sem si vzal konika radeji ksobe na statek pred utracenim.dalsimi zviraty samozrejmosti kocky a kotatka.hospodarska zvirata jako jsou ovecky,kozy.mam tu i kaceny,slepice,huse ale ty jsem si koupil ,aby bylo na dvorku porad veselo.ovecky meli byt taky na naso,tak sem si je radsi vzal na vypasani zahrady a na chov s kozama.,a, tu 18 ovci a beranu,4 koze a kozli a kuzlata kamerunska.

  2. www.kunweb.estranky.cz - Děkuji
    18. 6. 2013 17:32

    Jsem rád že pro všechny vaše zákazníky děláte všechno co můžete mám u vás 7 webových stránek a jsem pořád raději a raději.
    Webové stránky:
    www.kunweb.estranky.cz
    www.olomouc-kunweb.estranky.cz
    www.brno-kunweb.estranky.cz
    www.liberec-kunweb.estranky.cz
    www.praha-kunweb.estranky.cz
    www.blueaqua.estranky.cz
    www.londyn.estranky.cz

  3. eStránky.cz - Re: Děkuji
    3. 7. 2013 16:06

    Dobrý den,

    jsme rádi, že to tak vidíte. Doufáme, že další weby budou následovat :)

  4. tttt - xanscj
    2. 7. 2013 16:06

    jak mam zrusit zasilani emailu???!!!!!!!!!!!!§

  5. eStránky.cz - Re: xanscj
    3. 7. 2013 16:05

    Dobrý den,

    zasílání emailů můžete zrušit přes formulář na http://www.estranky.cz/vyradit-email/.

  6. David - Super!!!
    12. 6. 2013 10:59

    Super!!!

  7. vlastimil - ovladač
    11. 6. 2013 17:25

    Mohu používat nůj email:sus17@seznam.cz