Jdi na obsah Jdi na menu

Nové stránky přerovské Zumby jsou veselé a navíc fungují

Že nevíte, co je to Zumba? Je to tanec a fitness cvičení dohromady, další informace se dozvíte na adrese www.zumbaprerov.cz. Mimo jiné třeba to, že cvičení probíhá pod dohledem lékaře, případné úrazy, resp. způsobené škody, jsou hrazeny nejmenovanou pojišťovnou. Ale zpět k webu, který působí na první pohled velice vesele a energicky a k tomu všemu ještě funguje. Má to několik důvodů:

  1. Web je umístěn na doméně 2. řádu zumbaprerov.cz, takže stránky mají jednoduše zapamatovatelnou adresu, která přesně vyjadřuje, o čem stránky jsou.
  2. Majitelka stránek, ač úplný laik ve tvorbě webových stránek, si upravila šablonu stránek tak, aby přesně vyhovovala jejím specifickým požadavkům.
  3. Stránky slouží ke komunikaci s fanoušky, na adrese http://www.zumbaprerov.cz/clanky/forum.html se nachází diskusní fórum, které skutečně žije. Návštěvníci stránek mohou snadno zadat svůj dotaz či komentář, majitelka stránek může stejně snadno odpovědet.
  4. Na stránce Kontakty je vložená mapa, která napoví, kam můžete přijít cvičit:

    Obrazek

  5. Pokud chcete návštěvníky stránek pobavit nebo jim nabídnout názornou ukázku (v tomto případě cvičení), můžete využít video ze serveru YouTube, které je možné vložit do stránek:

    Obrazek

Pokud tedy máte své stránky na serveru www.estranky.cz a chcete zvýšit jejich atraktivitu, můžete se inspirovat třeba stránkami www.zumbaprerov.cz :-)

 

Komentáře

    Zatím nebyl vložen žádný komentář