Jdi na obsah Jdi na menu

Řádkování a odstavce v nové verzi se zbláznily

Tedy ne úplně, jen trošku. Obrací se na nás někteří uživatelé, jejichž webové stránky byly převedeny na novou verzi. Problémem je nové nastavení řádkování a rozestupů u odstavců.

Ostatně, posuďte sami podle následujících náhledů. Ve staré verzi byly definovány v šablonách vzhledu menší rozestupy mezi řádky i odstavci. Někteří uživatelé tuto situaci řešili tak, že si mezi odstavce přidali jeden volný řádek, který způsobil větší odsazení odstavců:

Obrazek

V nové verzi jsou rozestupy řádků a odstavců lépe ošetřeny, již není potřeba vkládat nový řádek. Protože ale řádek navíc v článcích zůstává, po převodu na novou verzi mohou být odstupy větší, než je třeba. Webové stránky pak vypadají následovně:

Obrazek

V případě, že se vám větší odstupy nezdají vhodné na vašem webu, můžete u dané stránky jednoduchou editací problém rychle opravit. Stačí umazat řádek, který byl dříve přidán a který vytvářel požadovaný odstup.

Za případné problémy se omlouváme, v nové verzi se snažíme věci řešit novými technologickými postupy, které v době, kdy vznikala první verze eStránek, ani neexistovaly. Proto také není možné, aby se v některých případech stránky převedly ze staré verze na novou ve zcela identické podobě. Náprava je však možná a k tomu zcela jednoduchá.

 

Komentáře

  1. Pavel - Nadpisy příspěvků
    13. 11. 2010 7:17

    Po přechodu na novou verzi se mi u názvu příspěvků ( se stejným názvem)objevilo pořadové číslo.Ve staré verzi se stejný název příspěvku dal obejít zadáním pokaždé jiné adresy.Moje stránky www.skp1999.estranky.cz, mail komarpavel@seznam.cz.Jinak nová verze stránek se mi vůbec nelíbí, příspěvků na úvodní stranu se vejde méně, nadpisy pžíspěvků mají nevýrazné písmo a je mezi nimi mnoho zbytečného místa.

  2. A.Girgová - Nehty A.G.
    24. 8. 2010 14:43

    Dobrý den .Po přechodu na novou verzi ...mám texty na titulní straně seskupené dohromady .Prosím o nápravu,která se mi nedaří.Děkuji A.Girgová
    www nehtyalenagirgova.estranky.cz

  3. M. Kohout - řádkování
    7. 6. 2010 19:58

    Dobrý den,
    v původní verzi jsme měl na titulní straně popis ke každé fotce zvlášť. Po přechodu na novou verzi se mi popisy seskupily dohromady, pokoušel jsem se to opravit ale bohužel bezvýsledně. Pokud je to možné chtěl bych vás požádat o změnu této titulní stránky tak jak byl text v původní verzi a to popis ke každé fotce psa zvlášť a aby to bylo patrné.
    Moje stránky www.husky.estranky.cz
    můj e-mail mkoh@volny.cz
    Děkuji