Jdi na obsah Jdi na menu

Velikonoční eStránky.cz: místo pomlázky výpadek

Tradiční velikonoční příběhy obsahují vždy dávku tajemství a také fenomén znovuzrození. Stejnou cestou se letos o Velikonocích vydaly i eStránky. Bohužel byly pro mnoho uživatelů nějakou dobu nedostupné. Za výpadek se omlouváme a nabízíme všem dotčeným uživatelům pomlázku - měsíc našich služeb zdarma.

Vše začalo v sobotu v podvečer, kdy vypadla jedna z našich hlavních domén, což mělo za následek výpadek dalších služeb. Náprava ze strany eStránek byla zjednána okamžitě, bohužel se ale správné nastavení našich domén projevilo u koncových uživatelů až po několika hodinách. V případě, že byl uživatel připojen k internetu přes síť firmy O2, byla tato doba až 48 hodin nebo i delší.

robot.jpg

Jednoznačně jde o chybu na naší straně, která měla větší dopad, než se původně mohlo zdát. Chápeme, že jsme tím uvedli naše uživatele do nepříjemné situace, zvlášť když mnoho z nich spoléhá na 100% funkčnost a provozuje na eStránkách komerční stránky.

Jako omluvu nabízíme 1 měsíc našich služeb zdarma, který byl automaticky přidán všem zákazníkům, které výpadek postihl.

 

Komentáře

  1. Josef Seehák - uznání
    26. 4. 2011 18:26

    Zdravím E-stránky,
    tak tomu říkám postavilt se problému čelem a
    na omluvu skvělá refundace službou navíc.
    E-stránky nesklamou v žádné situaci :-)

    Přeji, ať se daří a minimum podobných výpadků,
    s pozdravem Josef Seehák

  2. Homer - Re: uznání
    27. 4. 2011 15:03

    Také si velice cením náhrady, která je velice příjemná a jak zde bylo zmíněno, také mě trochu zaskočila nefunkčnost stránek neboť jsem myslel že je to mou vinou, když jsem se v nich "štrachal" a upravoval jejich vzhled, že jsem tam omylem něco umazal.
    Pád servru už je v dnešní době celkem normální věc jen mě trochu zaskočila z již mnou zmíněného důvodu.
    PS:Chtělo to alespon do aktualit napsat že je výpadek jinak nemám vítek.

  3. Jindřich Oplt - dík, ale...
    26. 4. 2011 19:28

    následné vysvětlení a kompenzace jsou dozajista užitečné a příjemné... takže dík za ně... nicméně jak jsem psal již na FB, bylo by bývalo užitečnější dát co nejdřív nějaké relevantní informace ať už na FB a nebo spíš přímo na eStránky... protože samozřejmě jsem byl naštvaný, že se nikdo nedostane na mé stránky, ale daleko víc mi vadilo, že jsem nevěděl, co se vlastně děje... prvotní informace byla skryta mezi dalšími komentáři k prvnímu dotazu, takže jsem ji objevil až dost pozdě, a obecně se o nějaké informovanosti moc mluvit nedalo....