Jdi na obsah Jdi na menu

Projekt eStránky.cz předstihl portál Atlas.cz

Praha, 1. listopadu 2007
Internetovou službu eStránky.cz navštívilo v září více než 1 970 000 reálných uživatelů (zdroj: Netmonitor). Toto číslo řadí projekt aktuálně na 9.nejnavštěvovanější místo českého internetu. Poprvé za dobu svého působení eStránky.cz předstihly v návštěvnosti portál Atlas.cz.

Služba eStránky.cz zaznamenává nárůst počtu návštěvníků dlouhodobě. Poprvé za dobu fungování služby se nám podařilo dosáhnout čísel portálových stránek. Výsledky určitě nepřeceňujeme, přesto nás velice těší, že eStránky.cz oslovují tolik uživatelů,“ říká Martin Krudenc, autor projektu a současný předseda představenstva akciové společnosti Websitemaster, provozovatele služby eStránky.cz.

Populární eStránky.cz jsou pro uživatele stále atraktivní. Dokládá to bezmála 350 000 registrací v systému. Ambice projektu překračují české hranice a v současnosti probíhají konečné úpravy na spuštění první zahraniční verze eStránek.


Websitemaster a.s. je provozovatelem služby eStránky.cz, která nabízí uživatelům internetu snadné vytvoření webových stránek zdarma během několika minut. Projekt byl oficiálně spuštěn na konci roku 2005. V srpnu 2006 došlo k akvizici projektu vydavatelským domem Sanoma Magazines Praha, který je pobočkou Sanoma Magazines International. Sanoma Magazines patří mezi největší evropská vydavatelství s pobočkami ve více než 12 evropských zemích a časopiseckým portfoliem nabízejícím více než 230 titulů.