Jdi na obsah Jdi na menu

Přijďte v neděli na školení! Naučíme vás pracovat s novou verzí eStránek.

Pokud jste si nedávno založili účet na www.estranky.cz anebo byly vaše existující stránky převedeny do nové verze eStránek, možná jste narazili na úskalí, jak na to. Pokud jste z Prahy a v neděli 26. září máte čas, můžete se zúčastnit celodenního školení. Za 999 korun bez DPH se dozvíte vše potřebné z první ruky :)

Veškeré detaily najdete na http://www.kurzy.estranky.cz. Školení je určeno hlavně pro nadšence, kteří chtějí vytvářet pěkné a užitečné webové stránky. Naučíte se vytvářet jednotlivé webové stránky i webové fotogalerie. Zvládnete také nové funkce eStránek z nedávno představené inovované verze naší služby.

Obrazek

Školení se uskuteční v neděli 26. září od 9:30 v budově Sanoma Magazines na Lomnického ulici 1705/7 v Praze 4. Kurz je rozdělen na dopolední a odpolední část, celkem bude trvat 7 hodin, v poledne se počítá s přestávkou na oběd. Cena školení je 999 Kč bez DPH, přičemž zbývají poslední 3 volná místa.

Podrobný program naleznete na http://www.kurzy.estranky.cz/clanky/kurz-tvorby-www-stranek-pro-zacatecniky, přihlásit se pak můžete na http://www.kurzy.estranky.cz/clanky/objednavka-kurzu.

 

Komentáře

    Zatím nebyl vložen žádný komentář