Jdi na obsah Jdi na menu

Nová verze eStránek: převádíme stávající zákazníky

Nová verze eStránek je na světě, to už všichni ví. Až to vypadá, že teď má tým eStránek dovolenou, protože není do čeho píchnout. Bohužel tomu tak není. V současné době převádíme existující zákazníky ze staré verze do nové. Předpokládáme, že tento převod potrvá zhruba 2 až 3 týdny.

V souvislosti s novou verzí eStránek se nejčastěji mluví o nových designech pro vaše stránky. Pokud jste naším zákazníkem a vaše stránka ještě nebyla převedena, tak vám nabízíme malou ochutnávku. Jedním z podařených webů, který využívá novou šablonu vzhledu, jsou stránky mateřské školy v Jakubově na Karlovarsku:

 

Obrazek

 

Další nové designy v akci můžete vidět například na následujících stránkách:

V nové verzi eStránek přibyla asi stovka nových vzhledů webových stránek, které vytvářeli přední čeští webdesignéři. Pokud někomu nebudou stačit designy zdarma dostupné v neplacené verzi eStránek, tak si může pořídit placený design přes SMS za 79 korun za kus. Anebo si rovnou pořídit placený program s cenou od 500 Kč ročně, který nabízí rozšířenou nabídkou designů ;-)

Pro pořádek opakujeme hlášení pro stávající uživatele:
Váš zákaznický účet bude převeden do nové verze eStránek během 2 až 3 týdnů. Jakmile se tak stane, pošleme Vám email.

 

Komentáře

  1. Jarmila Králová - Rozdělení estranky.
    2. 9. 2010 0:23

    Dobrý den,
    prosím o sdělení, je-li možno rozdělit obsah mých estránek- to je oddělit (převést)- např. 2 tématické celky na jinou estranku. Jestli ano, jak postupovat?

  2. Patrik - HMMM, DLHE 2 - 3 tyzdne
    16. 7. 2010 22:46

    Teda neviem ako vas kalendar, ale moj ukazuje uz podstatne viac ako 2-3 tyzdne.

    chapem ze to je sibenicny termin, ale seknut sa o 2-3 mesiace... To je celkom dost, nie?
    Sudruhovia - robte nieco. Alebo aspon dajte vediet "sorry, sekli sme sa, trva nam to dlhsie" a dajte novy realny termin...

  3. Dela - Sliby, chyby.
    15. 7. 2010 23:58

    Vážení tvůrci estránek, souhlasím s předešlými kritickými příspěvky a doporučuji vám, abyste si koupili nové hodinky a kalendáře. A pokud se týče vašich "nových designů", jsou to trochu obměněné "profesionální" paskvily, ze kterých je použitelný tak jeden, dva. Je vidět, že tam máte jednoho člověka, který má trochu estetické cítění, ale nemáte ho asi moc rádi, protože jeho šablony jsou zastoupeny nejméně.To, že jsem závislý na počítači, jako na cigaretě a vím cosi o html, ještě ze mne nedělá webového designéra. Ale věřím, že až párkrát narazíte a budete zkušenější, dostanete rozum a skutečně vytvoříte z e-stránek to, co proklamujete, ale zatím žel bohu neděláte.

  4. Alex - Spoleh
    30. 6. 2010 9:23

    Vážení, už mi s vámi dochází trpělivost, před časem jsem posílal e-mail s dotazy na novou verzi, bylo mi v podstatě řečeno že mám být rád, že jsem rád, že přestože mám placenou verzi za 1700,- tak budu časem převeden na novou verzi, protože to není ničí povinnost... Pak ale nechápu ty nereálné sliby, dovedu si představit že se něco zpozdí, ale o dalších 8 týdnů? To ani nemluvím o slibu z 9.6.: "Přesto tento týden nasadíme placeným uživatelům speciální "vývěsku" v Ovládacím centru s možností potvrzení zájmu o novou verzi bez změn designu (případně zájem o úpravu designu)."
    Přátelé, nevím jak vy, ale já žádnou takovou vývěsku v administraci nemám... Nebo jsem slepý a je dobře schovaná...
    Nikdo neříká že neděláte nic, milí tvůrci e-stránek, ale jak už jsem řekl ve svém e-mailu: když nejsem schopen něco splnit, raději neslibuju, pak jsem totiž za vola. A o vás to teď platí dvojnásob.

  5. Martin - Nové stránky
    20. 6. 2010 19:39

    Dobrý den, od 28,4,2010 opravdu uplynulo již podstatně více týdnů jak tři, dokonce i týden kolem 9.6.2010 je pryč a na stránkách se nic neděje. Žádná změna, žádná vývěska. Administruji u vás troje placené stránky, a na žádných změnu nepozoruji. Kdy se tedy dočkáme nových stránek?? Děkuji za odpověď.

    PS: Zákazník se lehce ztratí, ale podstatně hůř se získává zpět.

  6. Luděk | eStránky.cz - Re: převod stránek
    9. 6. 2010 17:01

    Dobrý den,

    proč ta "agrese"? Tento článek je dva měsíce starý a my nemáme bohužel tolik času, abychom mohli reagovat na všechny komentáře u starších článků.

    Myslím, že od Vás není moc pěkné psát, že hrajeme mrtvé brouky. Každému uživateli, co má upravenou šablonu, tuto šablonu ručně předěláváme. A proč to děláme? Protože nám na našich uživatelích (Vás) záleží. Přesto tento týden nasadíme placeným uživatelům speciální "vývěsku" v Ovládacím centru s možností potvrzení zájmu o novou verzi bez změn designu (případně zájem o úpravu designu).

    S těmi 2-3 týdny jsme se přecenili - převod 200 tisíc uživatelů je mnohem složitější než se zdálo. Brzy vydáme zde na blogu článek s "vysvětlením" (abyste nám nepsali, že jsme eSranky, to nás opravdu mrzí).

  7. Lada - Re: převod stránek
    7. 6. 2010 18:48

    Tak na vysvětlení čekáte naprosto zbytečně....Již delší dobu s nikým nekomunikují.Nereagují na e-mail a ani zde se odpovědi nedočkáte.No prostě eSranky, není co dodat...

  8. J.Krejza - Převod stránek
    7. 6. 2010 10:22

    2,3 týdny jsou dávno pryč a ze stránkama se nic neděje nová verze je asi v nedohlednu. Žádám vysvětlení děkuji JK.

  9. Hana Brdová - Nová verze stránek
    31. 5. 2010 21:35

    Dobrý den,
    o novou verzi stránek nemám zájem, s takovou, jakou nyní mám,
    jsem velmi spokojená a stránky se líbí i ostatním. Dalo mi
    mnoho práce a času, než jsem je vytvořila !

    Děkuji.

  10. Milan - Reklama
    29. 5. 2010 13:10

    Spokojenost s vÁMI BYLA VELIKÁ,ALE najednou místo chatu reklama??? Všude jen reklamy.nechápu. Kdybyste alespoň dali na vědomí,že za to chcete peníze,ale vy jste ani nebyli schopni upozornit,na to ,že bez mého vědomí předěláte stránky koblahokej.estranyky.cz k nepoznání reklamami. nechápu váš přístup.

  11. Lada - Ach jo
    29. 5. 2010 11:58

    mrzí mě tento přístup.Opravdu zvažuji,že přejdu na placenou verzi Webnoodu.Tam se o platící zákazníky starají lépe...:-((

  12. Lada - Stále nic....:-((
    26. 5. 2010 21:37

    Dejte nám prosím vědět kdy to bude spuštěno.....Měsíc pryč a nic..Je to fakt už dlohý a vy se néé a néé vyjádřit.

  13. Petra - nové vzhledy
    26. 5. 2010 21:24

    Dobrý den,prosím o informaci,kdy budou převedeny stávající stránky.Psali jste 2-3 týdny a pořád mám k dispozici pouze starou verzi.Děkuji

  14. FotoRejl - Nikde nic a tydny fuc
    22. 5. 2010 21:01

    Dobry den. Jakpak to vypada s tim prevodem stranek? diky
    www.danbartt.estranky.cz

  15. stk - 3 týdny?
    19. 5. 2010 9:38

    Tak tři týdny jsou fuč a pořád nic :( Že by nějaké nečekané technické potíže?

  16. Jorkefa - Dotaz
    18. 5. 2010 10:31

    Dobrý den,
    chtěl jsem se zeptat, kdy bude převedena stránka
    www.becko-strahovice.estranky.cz ???
    Děkuji za odpověď

  17. podbradec - Podbradec
    16. 5. 2010 19:34

    Dobrý den ,chtel bych se zeptat ,kdy převedete mé stránky www.podbradec.estranky.cz ? Předem Vám moc děkuji za odpovědˇ. Už se moc těším na nový vzhled.

  18. didi - nové šablony jsou kde?
    14. 5. 2010 19:21

    Krásný den,
    nevím jestli je chyba na mé straně, ale mám problém s novými šablonami. V galerii ukázek vidím spoustu krásných nových šablon, ale v nabídce 300+ šablon už potom ani jednu z těchto nových nemohu najít a tím pádem ani použít. Mám především zájem o tu s barevnou kombinací 1/1. Procházela jsem všechny jednotlivě nejmíň 10x a začínám mít pocit, že jsem buďto blázen já, nebo si ze mě blázny dělá někdo jiný. Poradí mi někdo prosím?

  19. Luděk | eStránky.cz - Re: Dotaz
    10. 5. 2010 23:26

    Evo, změnit barvu nadpisu můžete v Nastavení - vzhled - nadpis:)

  20. Eva - Dotaz
    10. 5. 2010 11:06

    Chtěla jsem se zeptat, zda u nových šablon se dá změnit barva v Nadpisu stránek. Protože některé Nadpisy jsou špatně čitelné... hnědá barva písma na šedém pozadí... nic moc... je to např. u šablon zvířata - kočky. Děkuji za odpověď. Jinak nové šablony jsou moc pěkné :-)


1 2 >