Jdi na obsah Jdi na menu

Nová verze eStránek je na světě

Po několikaměsíčním očekávání spatřila nová verze eStránek světlo světa. Doufejme, že náš malý drobeček Vám bude dělat převážně radost.

Pokud se podíváte na www.estranky.cz, tak Vás jistě zaujme nový přehlednější vzhled úvodní stránky. To je pouhý začátek. Celá služba totiž prošla kompletní přestavbou, přepracování se dočkaly všechny části systému včetně uživatelské administrace.

Nyní můžete například využívat stovku nových vzhledů webových stránek od předních českých webdesignérů. Mnohem jednodušší je také vytváření fotogalerií, které nově umožňují hromadné nahrávání fotek. Podpora jazykových mutací je další novinkou nových eStránek. Zákazníci, kteří chtějí webovými stránkami oslovit návštěvníky z jiných zemí, mohou pohodlně přeložit své stránky do několika cizích jazyků.

Stávající uživatelé, pozor prosím:

  1. Váš zákaznický účet bude převeden do nové verze eStránek v nejbližší době. Jakmile se tak stane, pošleme Vám email.
  2. Nové vkládání příspěvků
    Po přihlášení do administrace si všimnete, že zmizelo tlačítko “Vložit stránku” a zůstalo pouze “Vložit příspěvek”. Odkazem “Rozšířené možnosti” pak zobrazíte další volby, kde určíte, jestli se má příspěvek uložit do rubriky nebo jako samostatná stránka do menu.
  3. Fotogalerie jednodušeji
    Fotografie je možné vkládat hromadně nebo po jedné jako dříve. Práce s fotkami je velice podobná tomu, jak pracujete se složkami ve svém počítači. Pokud budete potřebovat poradit, stačí kliknout na “Zobrazit nápovědu”. Tam se dozvíte vše potřebné.
  4. Nové designy
    Chcete změnit vzhled Vašich stránek? Přibylo více než 20 nových designů v několika barevných kombinacích. Nyní je k dispozici zdarma 14 designů a dalších 17 v placených programech. Navíc můžete měnit obrázek v záhlaví stránek, na výběr je více než 700 motivů.
  5. Pro profesionální využití
    Pro Vaše podnikání zvolte placený program, který nabízí mnohem více než služba zdarma. Můžete si také objednat vlastní internetovou adresu – tzv. doménu, podle které Vás návštěvníci snadno najdou. Určitě se pak podívejte na návod, jak mít pěknější stránky.
 

Komentáře

  1. Věrka - Konečně
    14. 5. 2010 11:43

    Jsem ráda,že přijde něco nového!Je pravda,že estránky jsou oproti jiným docela chladné.Hurá hurá,že budeme mít možnost vylepšovat.