Jdi na obsah Jdi na menu

Anketa Křišťálová Lupa 2007 - pusťte se do nominací

Druhý ročník ankety Křišťálová Lupa roztáčí své nominační kolo. Cílem ankety je poukázat na zajímavé služby a projekty na českém internetu. A jestli eStránky.cz letos znovu dorazí až do „křišťálového“ finiše, je hlavně na Vás. Svůj nominační hlas nám můžete poslat třeba hned.

Loňské hlasování v anketě Křišťálová Lupa vyneslo službu eStránky.cz na 4. pozici v kategorii Projekt roku. Pro letošek přibyla v anketě nová kategorie a eStránky.cz se pustí do boje ve dvou kategoriích - Projekt roku a Komunitní projekt. Chcete-li nás nominovat, potřebujete k tomu jen nominační formulář, který můžete odeslat do 9. září.

 

 

Komentáře

  1. Martin - podpora
    12. 9. 2007 13:00

    Kopec funkcí je určitě skvělá věc, ale na Estránkách zase funguje skvělá technická podpora a snaha pomoct uživateli najít řešení jeho potíží. Osobně jsme velmi spokojen.

  2. Honza - Nova verze
    22. 8. 2007 12:43

    Mno Ludku, ja bych se moc rad vratil k estrankam, ale kdyz ani neni od vas nikdo schopen rict jestli to bude treba az na novy rok nebo kdyby alespon byla nejaka aktualizace, neco noveho...

  3. Luděk Černocký - Re: reaguji
    22. 8. 2007 9:47

    Honza: Asi máme každý jiný názor na pojem "jednoduchá tvorba stránek". Pokud Vám konkurence vyhovuje, tak si ji užijte. Nikoho nenutíme využívat náš systém ;)
    Mějte se fajn.

  4. Honza - Reaguji
    21. 8. 2007 17:05

    Mno a pokud jde o ovladani administrace, u websnadno jde o velice jednoduchou strukturu, u niz poradi stranek tedy polozek menu, podstranek lze jednodusse prohazovat a rovnou upravovat. Zda se mi to tam mnohem jednodussi.
    Vsichni navstevnici mych stranek sami mohli srovnat stranky co jsem mel u Vas a pak u websn... a vsichni si pochvaluji vasi konkurenci...a to nemam jen par navstevniku denne, sjou do stovky.

  5. Honza - Reaguji
    21. 8. 2007 17:00

    Tak nevim Ludku, treba vkladani videa do stranky... proc se musi u estranek prepnout editor na zdrojovy kod a video tam vlozit jeho vlozenim a pak jeste prepisovat cestu? Treba u serveru websnadno se proste vlozi video jako objekt behem nekolika vterin aniz bych se musel patlat se zdrojakem... Mam u nich zaplacenou verzi profesional, tedy za 1200 korun rocne vc. dph mam 5000 Mega prostoru a veskerou podporu. designu nemaji desitky ale rozhodne vypadaji tedy vic profesionalne.

    Byl bych rad kdyby vkladani videí bylo taky tak jednoduche, ze proste zmacknu tlacitko v editoru Pridat objekt a je to a ne ze se budu pul hodiny sragorit se zdrojakem.

  6. Luděk Černocký - Re: názor
    21. 8. 2007 9:47

    Zdravím Honzo,

    jak už jsem několikrát psal na fóru, nesnažíme se vytvářet desítky nových funkcí, které v pozdějším důsledku službu jen zbytečně zkomplikují. Od začátku chceme, aby byla tvorba stránek co nejjednoduší a aby ji zvládl každý. Známe naši "konkurenci" a třeba já osobně bych se u všech konkurenčních systémů po minutě naštval a už na ty stránky nikdy nevstoupil (a to z toho důvodu, že mají vše zbytečně rádoby profesionálně zkomplikovaé - desítky na první pohled možná pěkných funkcí, ale v důsledku úplně zbytečných atd.) Zbytek již popsal M. Krudenc.

  7. Honza - Názor
    21. 8. 2007 8:54

    Mno stejne si myslim, ze oproti jinym konkurencnim serverum,kde se daji rychle a jednodusse vytvorit stranky,
    zacinate byt co se tyce funkci dosti pozadu...
    Nechcete tim doufam naznacit ze nova verze bude uverejnena az na novy rok? To bych byl uz fakt zklamanej.

  8. Martin Krudenc - Určitě se neflákáme
    20. 8. 2007 18:08

    Bohužel jsme informovali o nové verzi příliš brzy a vyvolali tuto vlnu očekávání. Vývoj nové verze je ve skluzu z několika důvodů. Jedním z nich jsou obchodní příležitosti, druhou je technická a časová náročnost, kterou jsme špatně odhadli.

    Nás samozřejmě Křišťálová Lupa zajímá, protože je to možnost jak propagovat naši službu. Dobrá propagace nám pak přináší nové uživatele a tím i zdroje příjmů nejen na vývoj nové verze.
    Anketa by měla vyjadřovat spokojenost s poskytovanou službou. V tomto směru si myslím, že o naše uživatele pečujeme velmi dobře. Jinak řečeno, vaše nominace nám může velmi pomoci posunout celý projekt o kousek dál.

  9. Honza - To uz je faqt sila
    20. 8. 2007 16:24

    Jako nezlobte se na ale musim slouhlasit s predchozim prispevkem... Nas uzivatele opravdu nezajima nejaka kristalova lupa nebo buhvi jake souteze,takze se prestante chlubit, zabyvat kravinama a radeji makejte na nove verzi!!!

  10. ESTRANKY - ESTRANKY
    20. 8. 2007 9:07

    Sice je tu KŘIŠŤÁLOVÁ LUPA 2007 a co nová verze stránek kde nic tu nic.Co učebna v Přerově taky nic..Tak že asi až na Vánoce všechno nové.